REUNIE 2021

Het is inmiddels alweer 50 jaar geleden dat het Kippenhok is ontstaan. Waar is de tijd gebleven?  Voor ons, Gerrit Timmerman, Gerrit Wargerink en Dick ten Kate tijd om de koppen bij elkaar te steken en te onderzoeken of er nog belangstelling bestaat voor een nieuwe Reünie.

Op de vorige website hadden we het volgende vermeld:

50 jaar Kippenhok!
De opmerking in één van de mails dat de volgende reünie gepland staat voor september 2021, 50 JAAR KIPPENHOK, is serieus opgepakt. Tijdens de avond werden we hier regelmatig aan herinnerd. Belofte maakt schuld, dus wat ons betreft staat het vast.

Deze belofte willen proberen waar te maken. Het is in deze tijd van Corona moeilijk in de toekomst te plannen, maar we gaan er gewoon voor. Het is de bedoeling om in september 2021 een reünie te organiseren. Daarvoor hebben we jullie nodig om een geslaagde avond te organiseren, hoe meer zielen hoe meer vreugde. We hebben nog heel veel e mail adressen, maar we zijn nog lang niet volledig en de vraag of de e mail adressen nog juist zijn. Het is immers alweer enige tijd geleden dat we de laatste reünie hebben georganiseerd.

De opzet van de website is nu bedoeld als startpunt en het is de bedoeling jullie de komende tijd op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en andere relevante informatie. Laat jullie verrassen!

We hebben een e mail adres waar jullie alvast kunnen aangeven dat je belangstelling hebben.

info@kippenhokboekelo.nl

We horen graag van jullie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: